Prima na podzim: Temný Kraj II, Talent, Marta či české filmy

středa, 24. července 2019, 17:40 TV MediaGuru

Televizní skupina Prima představila své podzimní programové schéma.

Marek Singer na tiskové konferenci, foto: MediaGuru.cz

Marek Singer na tiskové konferenci, foto: MediaGuru.cz

Především osvědčená původní tvorba v podobě nových dílů zavedených seriálů, prověřená reality show či nová talk show – to je nabídka hlavního kanálu TV Prima pro letošní podzimní vysílání.

Prima v podzimním vysílání vsadí na pokračování seriálů Modrý kód a Krejzovi. Oba vysílá dvakrát týdně – prvně jmenovaný v pondělí a ve středu, druhý z uvedených v úterý a ve čtvrtek. Novou řadou se pak představí seriál Temný Kraj II (sedm dílů), a to opět s Lukášem Vaculíkem v hlavní roli.

Do vysílání zamíří i osmá řada reality show Česko Slovensko má talent (ČSMT), kterou odvysílá ve spolupráci se slovenskou TV Joj. Roli speciálního porotce přijala herečka Jiřina Bohdalová

Novinkou bude talk show Marta, kterou bude moderovat zpěvačka Marta Jandová. V každém díle vyzpovídá dva hosty.  

V programovém schématu nechybí ani pravidelné pořady Show Jana Krause, Prima Partička, Policie v akci, Prostřeno!, Receptář Prima nápadů, Vychytávky Ládi Hrušky nebo Poklad z půdy.

Nedělní večery budou ve znamení českých filmů, které skupina Prima koprodukuje. Premiérově diváci uvidí pohádku Když draka bolí hlava, film Po čem muži touží či snímky Bezva ženská na krku, Hodinový manžel, Pohádky pro Emu, Strašidla, Špindl, Všechno nebo nic, Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

„Doufáme, že pokračování seriálu Temný Kraj naváže na předloňský úspěch a Lukáš Vaculík se psem Egonem bude při řešení nových případů diváky bavit. V hlavním vysílacím čase nás kromě seriálů Modrý kód a Krejzovi čeká i celá řada divácky úspěšných českých filmů, na jejichž koprodukci se Prima v posledních letech podílela,“ uvedl k podzimnímu schématu generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Tisková konference k podzimnímu schématu FTV Prima se odehrála v pražských Kunraticích v prostředí restaurace U krále Václava IV. Nesla se v duchu nového reklamního hesla televizní skupiny: Prima – Spojuje nás víc, než si myslíme

Náhled programového schématu TV Prima, podzim 2019

  po út st čt so ne
16:55 Policie v akci Policie v akci Policie v akci Policie v akci Policie v akci film český film
17:50 Prostřeno! Prostřeno! Prostřeno! Prostřeno! Prostřeno! film  
18:55 Velké zprávy Velké zprávy Velké zprávy Velké zprávy Velké zprávy Velké zprávy Velké zprávy
20:15 Modrý kód Krejzovi Modrý kód Krejzovi Talent (ČSMT) Temný Kraj II český film
21:30 Poklad z půdy Marta Show Jana Krause Prima Partička film Polda český film

Zdroj: FTV Prima

Podzimní novinky představily i tematické stanice Primy. Prima Cool z vlastní tvorby nabídne Aftershow Česko Slovensko má talent, pokračují také osvědčené pořady Autosalon a Těžká dřina. Ve vysílání se objeví i seriály Pod černou vlajkou a Narcos, pokračují Top Gear a seriály Teorie velkého třesku nebo Simpsonovi.

Filmový kanál Prima Max nabídne mj. premiérově snímky Oko v oblacích, Ztracené město Z či Zlato.

Prima Krimi divákům nabídne premiérově kriminální seriál Cardinal z prostředí drsné kanadské přírody, Stíny spravedlnosti sledující osudy zaměstnanců právnické firmy nebo francouzský seriál Vlčí instinkt a další zavedené seriály.

Prima Love přinese mj. seriál z prostředí ambiciózních a schopných žen v riskantních životních situacích – Já, společnice,seriál Gilmorova děvčata nebo Ranč Heartland.

Největším lákadlem na Prima Zoom má být pokračování původního českého seriálu Utajené příběhy českých dějin II. Připraveny jsou i seriály Přírodní divy Země: Život na hraněDivoká Čína nebo i Krásy černomořského pobřeží.

Presskit s podrobnějšími informacemi si můžete prohlédnout níže.

Logo CNN Prima News, zdroj: FTV Prima

Logo CNN Prima News, zdroj: FTV Prima

Prima na tiskové konferenci také zveřejnila zdravici britského novináře Richarda Questa, tváře CNN International a jeho pořadu Quest Means Business. „Už se moc těšíme, až vám budeme moci představit novou zpravodajskou platformu CNN Prima News, na jejíž přípravě intenzivně pracujeme," řekl. Zdravice je k vidění na facebookové stránce CNN Prima News.

-mav-