Rajec motivuje kampaní s influencery k tréninkům

čtvrtek, 4. července 2019, 14:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Rajec se v kampani spojuje s influencery, s nimiž chce lidi přivést k pohybu skrze společné tréninky a závody.

Zdroj: Rajec

Zdroj: Rajec

Pramenitá voda Rajec se v duchu své dlouhodobé kampaně „Zavaž se k pohybu“ spojuje s influencery s cílem motivovat lidi k pohybu prostřednictvím společných tréninků a závodů.

„Pohyb, který je nedílnou součástí zdravého životního stylu, je pro nás, a tedy i pro značku Rajec, klíčový. Již několik let podporujeme běžecké a cyklistické eventy a letos jsme se s pomocí tří influencerů rozhodli oslovit dosud neaktivní sportovce,” popisuje za Rajec Martina Jašicová.

Do kampaně jsou na českém trhu zapojeni herci Roman Vojtek a Michaela Tomešová, na Slovensku moderátor Milan Zimnýkoval. Všichni třimapují na Instagramu své tréninky s Rajcem na běžecké závody, kterých se s spolu s nimi mohou účastnit také jejich fanoušci.  

„Při výběru influencerů jsme se snažili najít někoho, s kým se běžný člověk dokáže ztotožnit. Hlavní myšlenkou kampaně je totiž zvednutí lidí z gaučů a jejich rozpohybování, takže jsme zároveň potřebovali někoho, pro koho pravidelný pohyb a účast na běžeckých závodech není tak běžný,” vysvětluje Patrik Rychlý z agentury The Hive, která je pod kampaní s influencery podepsána.

-stk-