Sazka představuje přes výstavy české milionáře

úterý, 23. července 2019, 12:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Prostřednictvím výstavy s rozšířenou realitou ukazuje Sazka příběhy svých milionových výherců.

Výstava „Milionové příběhy“ v OC Arkády Pankrác, zdroj: Sazka

Výstava „Milionové příběhy“ v OC Arkády Pankrác, zdroj: Sazka

Sazka se rozhodla veřejnosti přiblížit „své“ české milionáře. Pořádá putovní výstavu „Milionové příběhy“, na níž představuje výherce. Nyní je 94 žlutých figurín, zastupujících ty, kteří vyhráli od začátku letošního roku více než milion, ke zhlédnutí v pražském obchodním centru Arkády Pankrác.

„První výstava se uskutečnila už na začátku roku v Centru Černý Most na Praze 10. Tehdy se jednalo o 275 žlutých figurín, které ukazovaly výherce víc než milionu korun z roku 2018. Akce se setkala s velmi kladnými ohlasy nejen od zástupců obchodního centra, ale především od návštěvníků, kteří na místě často trávili desítky minut, což nás velmi překvapilo. Je jisté, že autentické příběhy táhnou a motivují zákazníka zkusit i to své štěstí, a to jsme chtěli druhou výstavou opět dokázat,“ říká Václav Friedmann, ředitel komunikace společnosti Sazka.

Na Arkádách se návštěvníci dozví, z jakého kraje výherce pochází, kolik a v jaké hře vyhrál, u některých je zobrazen i krátký příběh, jak s výhrou dotyčný naložil nebo co mu v životě přinesla. „O příbězích některých výher a výherců se mohou lidé dočíst také na stránkách Sazky a na dalších webech. Naším cílem ale bylo všechny tyto střípky posbírat a zákazníkům nabídnout celkový pohled na všechny milionáře, o které je Česko díky Sazce bohatší,” říká vedoucí projektu Aneta Horáková z agentury Konektor Social, jež je pod projektem podepsána.

V obchodním centru je vedle figurín také Kolo štěstí, kterým si mohou návštěvníci zatočit a vyhrát některou z cen. Případně rovnou navštíví stánek Sazky, kde si lze vsadit či koupit stírací los. Součástí je také mobilní aplikace Arnie s rozšířenou realitou, jež zobrazí 3D model jednoho milionu korun, se kterým se mohou i vyfotit.

-stk-