Adidas otevře v Praze nový koncept Stadium Evolution

čtvrtek, 29. srpna 2019, 10:55 Aktuality, Retail MediaGuru

V Česku bude nový koncept obchodu Stadium Evolution představen jako první v Evropě. Otevře ho Pavel Nedvěd a Barbora Votíková.

Ilustrační foto, zdroj: Adidas

Ilustrační foto, zdroj: Adidas

V pátek 30. srpna představí Adidas v Praze Na Příkopě svůj nový koncept prodejny s názvem Stadium Evolution. Slavnostního otevření se zúčastní Pavel Nedvěd, viceprezident fotbalového Juventusu Turín, a brankářka české fotbalové reprezentace, youtuberka a zároveň tvář značky Barbora Votíková.  

„Chceme našim zákazníkům představit novou úroveň nakupování, proto jsme se rozhodli přijít se zcela novým konceptem, který přenese do obchodu atmosféru ze sportovních stadionů,“ vysvětluje za Adidas Denisa Dudášková, Senior Director Retail & Franchise Central Europe.

Design prodejny, jež pracuje s prodejní plochou 424 m2, má být „aktivní, městský, syrový, oduševnělý a sebejistý“. Výzdobu budou tvořit fotografie běžců z komunity Adidas Runners Prague, ilustrace od Elišky Podzimkové nebo motivační citát Emila Zátopka.

V nabídce budou produkty pro běh, trénink, outdoorové sporty, volnočasové oblečení z kolekce Athletics, módní oblečení adidas Originals a speciální řada Stella McCartney.

-stk-