Albert opět zahájil sběratelskou kampaň, nabízí knížky

čtvrtek, 8. srpna 2019, 07:45 Aktuality, Retail MediaGuru

Albert spustil sběratelskou kampaň, ve které mohou zákazníci získat obrázkové encyklopedie, aktovky a batohy. Extra body jsou za nákup na samoobslužné pokladně.

Zdroj: Albert ČR

Zdroj: Albert ČR

Obchodní řetězec Albert spustil další svou sběratelskou kampaň, v pátém pokračování Dětské knihovničky mohou zákazníci za body z nákupu získat nejen obrázkové encyklopedie, ale třeba i aktovky a batohy. Věrnostní kampaň začala 7. srpna a potrvá do 8. října.

„V pátém pokračování Dětské knihovničky jsme si připravili encyklopedie pro děti i teenagery. Ty letos navíc doplníme i aktovkami a batohy pro menší i větší školáky, ale i pro dospělé,“ říká Kateřina Harris, marketingová ředitelka obchodů Albert. Kolekce zahrnuje deset encyklopedií určených pro děti od tří do patnácti let. 

Princip kampaně je podobný jako u předchozích, za každých 200 korun nákupu získají zákazníci jeden bod v podobě nálepky do sběratelské kartičky. Pokud nákup navíc zaplatí partnerskou kartou Mastercard, obdrží ještě jeden bod navíc. Dva body navíc získají zákazníci při platbě na samoobslužné pokladně. Kartičku s nasbíranými deseti body pak mohou proměnit za slevu ve výši až 82 % na vybranou aktovku, či batoh, nebo libovolnou encyklopedii za zvýhodněnou cenu 69,90 korun.  

-zue-