Barrandov zařadí nové Soukupovy pořady i Ovčáčkovu show

pátek, 9. srpna 2019, 10:05 TV MediaGuru

Především pořady Jaromíra Soukupa tvoří páteř podzimního programového schématu televize Barrandov.

Jaromír Soukup, foto: TV Barrandov

Jaromír Soukup, foto: TV Barrandov

Především ve znamení pořadů Jaromíra Soukupa se ponese hlavní vysílací čas televize Barrandov v letošním podzimním vysílání. To na TV Barrandov odstartuje v týdnu od 26. srpna. Programové schéma zveřejnila TV Barrandov v tiskovém oznámení.

Na pondělní večery zařadí televize nový pořad U tebe nebo u mě, v němž bude Jaromír Soukup zpovídat politiky a významné osobnosti kulturního života. Na televizní obrazovky se vrací také pořad Kauzy Jaromíra Soukupa. Na konci srpna se také vrátí Soukupem komentované Moje zprávy, dále pořad Volejte a pište šéfovi a také Týden podle Jaromíra Soukupa. Večerní pásmo pořadů doplní ještě programová novinka Jasně a stručně neboli hlavní událost dne pohledem Jaromíra Soukupa.

Čtvrteční večery na stanici TV Barrandov budou tradičně patřit diskusnímu bloku sestávajícímu ze dvou pořadů – Týden s prezidentem a Duel Jaromíra Soukupa. Nabídku politicko-diskusních pořadů rozšíří ještě novinka Talkshow Jiřího Ovčáčka, kterou povede prezidentův mluvčí. Do pořadu si má zvát hosty z oblasti politiky a kulturního života. Vysílat se bude každou středu večer.

Náhled schématu TV Barrandov, po-pá, podzim 2019

čas po út st čt
18:00 Soudkyně Barbara Soudkyně Barbara Soudkyně Barbara Soudkyně Barbara Soudkyně Barbara
19:05 Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy Nebezpečné vztahy
20:20 Týden podle JS Týden podle JS Týden podle JS Týden s prezidentem Týden podle JS
20:45 Volejte a pište šéfovi Volejte a pište šéfovi Volejte a pište šéfovi Týden s prezidentem Volejte a pište šéfovi
21:20 U tebe nebo u mě Duel JS Kauzy JS Duel JS Film
21:50 U tebe nebo u mě Duel JS Talkshow J. Ovčáčka Duel JS Film
22:20 Talkshow J. Ovčáčka (R)  Kauzy JS (R)  Talkshow J. Ovčáčka U tebe nebo u mě (R)  Film

 

„Těmito programovými novinkami reaguje televize Barrandov na zvýšený divácký zájem o pořady, které se věnují veřejnému dění a hlavně velkým ekonomickým a politickým kauzám. Oblibu přitom mají především proto, že na rozdíl od ostatních moderátorů v nich mluvím jasně, srozumitelně a nemusím jejich obsah účelově ohýbat. Stále je tu ale určitý prostor pro zlepšení, a tak plánujeme v průběhu podzimu zařadit do již zaběhnutých formátů nové, divácky atraktivní prvky, které by měly pořad oživit, a tím nabídnout ještě větší zážitek ze sledování,“ uvedl k programu generální ředitel Jaromír Soukup.

Z lifestylových pořadů nabídne televize show kadeřníka Tomáše Arsova, a to v pořadu Tomáš Arsov v akci. Součástí programového schématu budou i premiérové díly Nebezpečných vztahů a odpoledního pořadu Jak to dopadlo!?, moderovaného Janem, či Soudkyně Barbary.

-mav-