Bonami začíná nabízet produkty privátní značky

pondělí, 19. srpna 2019, 07:25 Aktuality, Retail MediaGuru

První produktem značky Bonami jsou ručníky. Další kategorie by měly následovat.

Zdroj: Bonami.cz

Zdroj: Bonami.cz

E-shop s nábytkem a bytovými doplňky Bonami.cz uvádí na trh první produkty privátní značky. Pod značkou Bonami začíná nabízet ručníky. Další kategorie by měly podle informací MediaGuru.cz následovat.

Bonami.cz působí na českém trhu od roku 2013 a od té doby svou působnost rozšířil i do Polska, Rumunska, Maďarska a na Slovensko. Doposud nabízel pouze produkty jiných značek, které jsou k dispozici buď skladem, nebo formou časově omezených kolekcí. Nyní přichází poprvé s privátní značkou, pod níž ve spolupráci s externím dodavatelem vyrábí ze 100% bavlny ručníky.

„Měli jsme dlouholetého partnera, který měl značku Casa di Bassi, jež produkovala koupelnový textil. Byly to super ručníky, které byly dobře hodnoceny našimi zákazníky a byli jsme velice spokojeni s kvalitou. Tato značka bohužel skončila,“ osvětluje důvody ke spuštění vlastní značky Karolína Šramlová, PR specialistka Bonami. Díky přímé dodávce je navíc cena pro koncového zákazníka nižší.

Do budoucna by se měl sortiment privátní značky rozšiřovat. „Hledáme vhodné partnery a je možné, že v budoucnu přijdeme s dalšími produkty pod naší značkou. Jenom si musí být jisti kvalitou a najít vhodný sortiment,“ dodává Karolína Šramlová.

Bonami je projektem investiční skupiny Miton. V roce 2018 překonal e-shop obrat ve výši jedné miliardy korun, letos chce překročit miliardu a půl.

-stk-