Kulturní portál GoOut expanduje na Slovensko

úterý, 13. srpna 2019, 17:20 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Portál GoOut, zahrnující kulturní přehled i prodej vstupenek, expanduje na Slovensko.

Zdroj: GoOut

Zdroj: GoOut

Kulturní portál GoOut expanduje na Slovensko. Platforma zahrnující kulturní přehled, sociální síť a ticketingovou službu tak přidává do svého portfolia už šestou zemi – přítomna je kromě Česka také v Polsku, Německu, Finsku a Estonsku. Měsíčně prodá napříč trhy téměř 200 tisíc vstupenek.

Prvním městem na Slovensku bude Bratislava, kde mapuje kulturní akce, a na mnohé již umožňuje prodej vstupenek, který se bude v následujících měsících rozšiřovat. „Spolupráce mezi oběma zeměmi byla vždy na vysoké úrovni, a to platí samozřejmě i na kulturní scéně. Jsme proto velice rádi, že můžeme nabídnout naše služby aktuálně i na Slovensku a umožnit tak lidem ještě snazší cestu za jejich vysněným kulturním zážitkem, například na skvělé slovenské festivaly, nebo opačným směrem za velkými koncerty do Prahy,“ komentuje expanzi Lukáš Jandač, COO GoOut a lídr projektu.

GoOut má téměř 300 000 registrovaných uživatelů a přes 70 000 stažení své nativní mobilní aplikace pro iOS a Android. Databáze akcí v kulturním přehledu čítá jen v Praze přes 210 000 akcí ročně, přičemž další statisíce pokrývá redakce GoOut v Brně, Ostravě, Plzni, Berlíně a Polsku (Varšava, Krakov, Poznaň, Vratislav). Ve Finsku a Estonsku působí jako exkluzivní ticketingový partner pro tři největší pobaltské festivaly.

-stk-