Kytary.cz hostí koncerty pro jediného diváka

neděle, 11. srpna 2019, 08:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Koncert pro jediného diváka uspořádaly Kytary.cz s Klubem cystické fibrózy. Prvním interpretem byl Tomáš Klus.

Tomáš Klus a jeho kapela hrají pro jediného diváka na prodejně Kytary.cz, zdroj: Elite Solutions.

Tomáš Klus a jeho kapela hrají pro jediného diváka na prodejně Kytary.cz, zdroj: Elite Solutions.

Společnost Kytary.cz se rozhodla ve spolupráci s Klubem cystické fibrózy pořádat koncerty pro jediného diváka. Na své prodejně v pražských Modřanech tak hostila koncem července koncert Tomáše Kluse, jenž hrál jen pro pacientku s cystickou fibrózou. Lidé trpící tímto onemocněním totiž nemohou chodit na místa, kde se koncentruje více lidí, včetně koncertů.

V plánu je organizovat koncerty pro jednoho na relativně pravidelné bázi, pětkrát až šestkrát do roka. „U vytipovaných pacientů zjišťujeme jejich hudební vkus a oblíbené kapely, a pak se snažíme oslovit někoho vhodného, kdo by dotyčnému udělal opravdu radost a byl to pro něj nezapomenutelný zážitek,“ popisuje Jan Javornický z agentury Elite Solutions, jež za celým nápadem stojí.

Spolupráce s Kytary.cz nezahrnuje jen půjčení prodejního prostoru, výhodou je i potřebná technika pro uspořádání koncertu a hudební nástroje přímo na místě. „A pomáhá nám to významně i při jednání s muzikanty, protože ti všichni si jezdí nakupovat nástroje a příslušenství právě do Modřan, tudíž velmi dobře vědí, do čeho jdou,“ dodává Javornický.

Koncerty budou komunikovány až zpětně, a to primárně na sociálních sítích, kde bude hudební zážitek spojen s osvětou a informacemi o cystické fibróze.

-stk-