Livesport se opět v reklamě spojuje s Petrem Čechem

čtvrtek, 29. srpna 2019, 12:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

V pořadí již druhý spot natočila česká technologická firma Livesport s brankářem Petrem Čechem.

Z natáčení reklamního spotu s Petrem Čechem, zdroj: Livesport

Z natáčení reklamního spotu s Petrem Čechem, zdroj: Livesport

Český fotbalový brankář Petr Čech se znovu spojil se společností Livesport, pro kterou natočil v pořadí již druhý reklamní spot. Ten bude k vidění v online prostředí na Seznam.cz a také v televizi na O2 TV, Eurosportu a dalších kanálech až do března 2020.  

Reklamní spot, pod nímž je podepsána agentura Beefbrothers, vychází z toho, že Petr Čech ukončil svou profesionální kariéru a oddává se relaxaci za asistence statného maséra. Zároveň komunikace odráží nejdůležitější benefit produktu Livesport – možnost sledování výsledků zápasu v reálném čase.

„Tentokrát jsme šli do výrazně vtipnějšího skritpu. Osvědčilo se nám, že několikátý rok po sobě točíme s mezinárodním štábem. Režisérem spotu byl jako u prvního videa Sakari Lerkkanen,“ říká Jan Hortík, marketingový ředitel Livesportu.

Livesport poskytuje rychlé sportovní zpravodajství. Weby společnosti ve více než třiceti světových jazycích každý měsíc navštíví přes 85 milionů sportovních fanoušků a její sportovní aplikace si stáhlo přes 60 milionů uživatelů.

-stk-