McDonald’s v kampani pracuje s kontrastem salátu a masa

pondělí, 26. srpna 2019, 07:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Také v kampani podporující burger bez housky staví McDonald’s na kontrastu salátu a masa.

Svůj nedávný nový výrobek, burger bez housky, uvedl McDonald’s pomocí klasických kanálů: TV, OOH, digitálu, sociálních médií, instoru, vlastních médií a s využitím influencerů. Novinka má oslovit novou cílovou skupinu – ty, kteří si nemohou nebo nechtějí dát klasický burger. Kampaň Naked burgeru poběží do 8. září. Na kampani spolupracovaly agentury DDB a Botticelli.

„Tímto krokem chceme vyhovět těm, kteří z nějakého důvodu nechtějí nebo nemohou jíst naše žemle. Věříme, že si ‚nahatá’ verze burgeru najde své fanoušky a naše restaurace navštíví například i lidé, kteří by k nám normálně nezamířili,“ říká Zuzana Svobodová, ředitelka PR a komunikace McDonald‘s.

„Platforma Clubhouse burgerů úspěšně již několik let po sobě dramatizuje množství salátu obsažené právě v tomto burgeru, a proto nám k této kampani přišlo nejlepší přidat novinku v podobě burgeru bez housky. I letos si hrajeme s kontrastem masa a salátu a uvádíme: Pořádný flák salátu – Clubhouse, nyní i bez housky,“ popisuje Ivana Šedivá, marketingová ředitelka McDonald’s v Česku a na Slovensku.

-mav-