Nova na podzim: Policie Modrava, Tvoje tvář nebo Příběhy českých zločinů

středa, 7. srpna 2019, 17:00 TV MediaGuru

Televizní skupina Nova představila jako poslední z velké trojky svůj podzimní program.

Foto: MediaGuru.cz

Foto: MediaGuru.cz

Podzimní programové schéma komerční televizní jedničky TV Nova nepřináší velká překvapení. Nova bude i na podzim pokračovat se svými seriály Specialisté, Ordinace v růžové zahradě, s docu reality Malé lásky a pořadem Výměna manželek. Do vysílání půjde také nová (už šestá) řada imitační reality show Tvoje tvář má známý hlas. Asi největší očekávání vzbuzuje divácky úspěšný seriál Policie Modrava, jehož třetí řadu televize na podzim nabídne. Novinkou je také publicistický pořad  Příběhy českých zločinů, ve kterém má Janek Kroupa odkrývat pozadí reálných kriminálních případů.

Také zařazení pořadů do vysílacího schématu nevybočuje z dosavadních zvyklostí. Pondělí patří seriálu Specialisté, úterky a čtvrtky seriálu Ordinace v růžové zahradě II, středeční večery pořadům Výměna manželekMalé lásky. Pěvecká show Tvoje tvář má známý hlas se bude vysílat v sobotu a nové díly Policie Modrava v neděli. Na něj pak naváže novinka Příběhy českých zločinů.

Start vysílání vybraných pořadů TV Nova

  • Policie Modrava III: neděle 1. září od 20:20
  • Tvoje tvář má známý hlas: sobota 7. září od 20:20
  • Specialisté: pondělí 26. srpna od 20:20
  • Příběhy českých zločinů: neděle 1. září od 21:30
  • Výměna manželek: středa 28. srpna od 20:20
  • Ordinace v růžové zahradě II: úterý 27. srpna od 20:20
  • Ulice: pondělí 19. srpna od 18:25
  • Malé lásky: středa 28. srpna od 21.30
Programové schéma TV Nova, podzim 2019, zdroj: TV Nova

Programové schéma TV Nova, podzim 2019, zdroj: TV Nova

Obě dosud odvysílané řady seriálu Policie Modrava s detektivním podtextem ze šumavského prostředí dosáhly nadprůměrné sledovanosti. Druhou řadu, vysílanou na podzim 2017, v průměru zhlédlo 1,8 mil. diváků 15+ (podíl 41 %), první řadu (vysílala se na jaře 2015) dokonce 2,17 mil. diváků (podíl 48 %).

Soutěžící letošní podzimní Tvoje tvář má známý hlas tvoří Zuzana Norisová, Robert Urban, Debbi Kahlová, Kateřina Brožová, Jan Jackuliak, Roman Zach, Kateřina Marie Fialová a Marek Lambora. Moderátorem pořadu bude opět Ondřej Sokol.

Vedení televize dále oznámilo, že připravuje seriály Dáma a Král (ve vysílání by se měl objevit už od října) a pořady Utajený šéf a Mise nový domov

Televize Nova své podzimní programové schéma představila ve středu odpoledne v pražském hotelu Augustine. Podzimním vysíláním provedla programová ředitelka Alex Ruzek a moderátor Ondřej Sokol.

Bližší informace si můžete prohlédnout v materiálu níže včetně programových schémat všech stanic televizní skupiny Nova.

-mav-