Prima Cool a Óčko pořádají akci Kamiq You Fest

neděle, 18. srpna 2019, 08:00 Aktuality, TV, Marketing MediaGuru

Škoda Auto na akci představí nový vůz Škoda Kamiq.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Průmyslový palác v Praze se počtvrté promění v prostor pro fanoušky hudby, youtuberingu, gamingu, lifestylu, fashion, fresh foodu a nově i sportu. V sobotu 14. září se tady bude konat Kamiq You Fest. Pořádají ho televize Prima Cool a Óčko. Titulárním partnerem festivalu je Škoda Auto. Vystoupit mají mj. Leoš Mareš, Mikolas Josef, Sima, ATMO Music nebo Vojta D.

„You Fest v letošním roce nabídne ještě nabitější program pro všechny členy rodiny. Pro jeho fanoušky máme připravenou další novinku, kterou je Sportovní zóna. V ní se budou moci potkat s nejznámějšími českými sportovci z různých odvětví,“ uvádí Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima a šéf pořádající agentury Solootions.

Škoda Auto na akci představí nový vůz Škoda Kamiq. „Naše značka se stala generálním partnerem festivalu již podruhé a také letos chceme navázat na úspěšnou spolupráci. Mimo představení zcela nového vozu Škoda Kamiq bude k vidění i studie vozu Vision X a studentský vůz Škoda Mountiaq,“ přiblížil Petr Janeba, vedoucí marketingu Škoda Auto ČR.

Akci připravuje primácká agentura Solootions ve spolupráci s Óčko Promotion.

-mav-