Sodastream přichází s rozhlasovou kampaní

čtvrtek, 22. srpna 2019, 13:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

SodaStream spouští poslední srpnový týden svou rozhlasovou kampaň. Spoty se objeví na rádiích Evropa 2 a Frekvence 1.

Zdroj: web SodaStream

Zdroj: web SodaStream

SodaStream, výrobce domácí perlivé vody, zahajuje poslední týden v srpnu rozhlasovou kampaň. Sada spotů zazní na celostátních frekvencích rádií Evropa 2 a Frekvence 1 a představí několik produktů, ovocné sirupy, potravinářský CO2 plyn a perlivou vodu v letní limitované edici Italian Spritz.

„Zákazníci čím dál více vnímají složení samotných výrobků. Více preferují ty bez umělých sladidel, konzervantů, s co největším podílem ovocné složky a jsou ochotni si za ně i připlatit,“ říká Michal Panis, manager značky SodaStream v ČR. Sirupy jsou primárně určeny pro čerstvou vodu z kohoutku a k dostání jsou v pěti příchutích.

Tématem dalšího spotu je CO2 plyn pro výrobníky perlivé vody a poslední spot představuje letní limitovanou edici příchutě Italian Spritz, který je italskou verzí tradičního střiku bez alkoholu, ale je možné ji využít i ke smíchání s Proseccem.

Spoty se na rádiích objeví od pondělí 26. srpna a poběží do 20. září. Namluvila je již tradičně česká herečka a dabérka René Slováčková. Kreativa vznikla in-house a produkce se ujala agentura Alma Production.

Firma uvádí také na trh nový design opakovaně použitelné lahve v prémiovém provedení s motivem písmene „X“. 

-zue-