Workshopy MediaGuru Academy chtějí inspirovat

pondělí, 26. srpna 2019, 11:00 Internet & Mobil MediaGuru

Andrea Janigová z Omnicom Media Group představuje vzdělávací program pod hlavičkou MediaGuru Academy.

Andrea Janigová

Andrea Janigová

Kdy odstartuje první ročník MediaGuru Academy a co bude jeho náplní?

První ročník zahájíme letos na podzim. Věnovat se budeme především komplexnímu přístupu k strategickému plánování médií a podpoře značky s důrazem na efektivní zapojení různých digitálních kanálů.

Jak přesně bude vzdělávání v rámci MediaGuru Academy probíhat?

MediaGuru Academy tvoří několik tříhodinových workshopů, které se konají každý týden. Workshopy jsou vzdělávací, vysvětlovací i praktické. Cílem je, aby si účastníci pro sebe odnesli co nejvíc reálně použitelných vstupů.

Pro koho je MediaGuru Academy určena a kdo se do ní může přihlásit?

MediaGuru Academy je otevřena pro všechny, koho zajímá současný marketing, strategické plánování, oblast médií a digitálu. Zúčastnit se tak mohou studenti, zástupci start-upů, kreativních agentur nebo i lidí pracujících v marketingu. Chceme sdílet naše lety nabyté know-how.

Kolik se za účast na workshopech MediaGuru Academy platí?

Cena zahrnuje workshopy v sedmi blocích. Je odstupňovaná podle toho, jestli se jedná o studenty, firmy nebo startupy. Konkrétní ceny jsou k nalezení na webu MediaGuru Academy.

Kdo jsou konkrétně lektoři, kteří zajistí přednášky?

Lektoři jsou specialisté z Omnicom Media Group. Každodenně se zabývají tématy a otázkami, které se budou na workshopech probírat. 

Co se účastníci v kurzech naučí?

Snahou je poskytnout jednoduchý vhled a pomoc v orientaci na trhu s nepřeberným množstvím dat, trendů a nových informací. Chceme účastníky naučit co možná nejvíce věcí, které budou ke své práci potřebovat.

Je potřeba pro účast v kurzech nějaká vstupní znalost?

Není. Postačí chuť naučit se něco nového a inspirovat se. Workshopy připravujeme tak, aby byly vysoce odborné, na druhou stranu pochopitelné a vstřebatelné pro přítomné účastníky.

Proč se Omnicom Media Group do pořádání Media Guru Academy pustila?

Jsme přesvědčeni, že v naší skupině Omnicom Media Group máme řadu specialistů s hlubokou mírou vhledu a mnoha zkušenostmi. Chceme jejich schopností využít pro edukativní aktivity a zároveň chceme inspirovat i ostatní lidi na trhu.

Jaké jsou další plány s MediaGuru Academy a jak zapadají do aktivit skupiny Omnicom Media Group?

Naším cílem je vytvořit vysoce prestižní akci, která bude místem pro sdílení mediálního know-how a nových trendů. Současně dokáže propojit lidi na mediálním trhu, nebo jim pomůže na něj vstoupit a správně se zorientovat.

-mav-