Adidas otevírá v Karlíně sportovní prostor Runbase

pondělí, 23. září 2019, 14:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

V novém sportovním prostoru Adidas Runbase Prague budou probíhat běžecké i silové tréninky, hodiny jógy, workshopy a komunitní akce.

Zdroj: Adidas

Zdroj: Adidas

Sportovní značka Adidas otevře 26. září nový sportovní prostor v pražském Karlíně v ulici Pobřežní 78. V rámci Adidas Runbase Prague se budou konat nejen pravidelné běžecké tréninky, ale i silové tréninky, hodiny jógy, workshopy a různé komunitní akce.

Zázemí sportovního prostoru bude možné využívat zdarma, pod podmínkou členství v Adidas Runners Prague. Registrace na tréninky budou probíhat přes bezplatnou aplikaci Runtastic. Runbase Runbase Prague se nachází ve speciálně vybudovaných prostorách, které se rozkládají na téměř 540 m2. K dispozici bude zóna pro funkční tréninky a jógu, nářadí na cvičení, šatny se sprchami nebo třeba chill zóna.

„S Runbase Prague začíná úplně nová éra Adidas Runners v Česku. Nyní budeme mít daleko víc možností, které budou zajímavé nejen pro běžce, ale pro všechny vyznavače aktivního životního stylu,“ říká Adél Blahovcová, kapitánka Adidas Runners Prague.

Otevření Runbase Prague je plánováno na čtvrtek 26. září, zahájení se ponese v duchu společného výběhu, následovat bude další program. Následující víkend bude možné na místě si vyzkoušet všechny tréninky.

Komunita Adidas Runners funguje v 64 metropolích a má téměř 400 tisíc členů, se kterými lze běhat v New Yorku, Los Angeles, Berlíně, Tokiu anebo Praze.

-stk-