Do marketingu a PR firmy Redside přichází Petr Dudycha

pondělí, 9. září 2019, 14:45 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novým marketing a PR manažerem investiční firmy Redside se stává Petr Dudycha.

Petr Dudycha, zdroj: Redside

Petr Dudycha, zdroj: Redside

Na pozici marketing & PR manažera investiční firmy Redside nastupuje Petr Dudycha. Zodpovědný bude za rozvoj značky a zvýšení povědomí. 

„Společnost roste velmi dynamicky a samozřejmě i potřeba marketingu a komunikace je stále rostoucí. Za poslední rok naší spolupráce jsme udělali velký krok vpřed, primárně v nastavení strategie a zvýšení povědomí o značce Redside, na což Petr díky svým dosavadním znalostem a zkušenostem plynule naváže. Současně si Redside zaslouží již plně alokovaného marketingového manažera, který bude mít dostatek kapacit na rozvoj všech zajímavých projektů a věřte, že jich je v Redside mnoho,“ vysvětluje Dan Ledvinka, Group Head of Business Development a Marketing v ASB Group. 

Petr Dudycha do Redside přichází z pražské pobočky mezinárodní advokátní kanceláře White & Case, kde měl na starosti koordinaci marketingu a rozvoje obchodu. Spolupracoval s týmem advokátů se zaměřením na bankovnictví a finance, finanční restrukturalizace a insolvence. Na starosti měl i organizaci eventů. 

-stk-