KB představí na Kamiq You Fest venkovní chill zónu

pátek, 13. září 2019, 07:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Nová venkovní KB chill zóna nabídne relax na letošním ročníku festivalu Kamiq You Fest.

Kamiq You Fest, foto: FTV Prima

Kamiq You Fest, foto: FTV Prima

Další ročník festivalu Kamiq You Fest se uskuteční v sobotu 14. září. Pražský Průmyslový palác nabídne také některé akce pod vlajkou Komerční banky, jednoho z partnerů akce. Festival pořádají televize Prima Cool a Óčko. 

Speciální program čeká na návštěvníky festivalu v KB stánku v Gaming zóně s nejnovějšími hrami a virtuální realitou, kde bude možné se setkat třeba s herní influencerkou a streamerkou Viktorkou, pobavit se hraním či turnajem FIFA nebo zkusit herní PC v CS:GO s výhrou Steam klíčů. 

„Letošní novinkou je venkovní KB chill zóna, kde kromě prostoru pro relax nabídneme mimo jiné dobrou kávu. Klienti Komerční banky, kteří navíc k placení v kavárně použijí chytré zařízení, dostanou jednu kávu zdarma a k ní navrch klobouk. Ten bude možné získat i za fotku s influencerem v KB zóně v Gamingu. Stačí jí jen sdílet na Instagramu a označit KB. Ať už přijdete hrát, nebo relaxovat, jste srdečně zváni,“ říká Petra Buštíková z contentové agentury Fuse, která partnerský program Komerční banky pro festival zajišťuje.

Na letošním ročníku Kamiq You Fest nebude chybět music zóna se speciální DJ Show Leoše Mareše, Mikolas Josef, Vojta D, skupina ATMO Music, zpěvačka Sima nebo tváře gamingu a youtuberingu – mimo jiné Creep, Attack, Adam Kajumi, Naty Hrychová, Peca, Annie Camel, Lukefry nebo Luboš je celkem fajn či vůbec první představení youtubera a rapera Eartha. Připravené jsou také workshopy, Fashion a Beauty zóna, relax zóny pro pány i dámy nebo speciální program pro děti. Nově připravená je i Sportovní zóna s nejznámějšími českými sportovci z různých odvětví a chybět nebude ani skvělé jídlo.

-mav-