KFC připomene své výročí na akci Pořádná porce zábavy

středa, 18. září 2019, 07:25 Aktuality, Retail MediaGuru

KFC slaví 25 let v Česku festivalem Pořádná porce zábavy. Uskuteční se tento čtvrtek v Praze.

Zdroj: KFC

Zdroj: KFC

Řetězec restaurací KFC a televize Óčko pořádají další ročník festivalu Pořádná porce zábavy. Uskuteční se ve čtvrtek 19. září v Riegrových sadech od 14:00. Vstup na akci je volný.

V rámci hudebních vystoupení se představí hosté jako Marpo a Troublegang, Mandrage, Renne Dang, Cann nebo Adam Mišík. K dispozici bude U-ramp show, obří řetízkový kolotoč nebo slackline.

„V průběhu posledních čtyř let jsme se z původní akce určené spíše zaměstnancům dostali k eventu s loňskou návštěvností 8000 příznivců křupavého kuřete a dobré zábavy a i letos věříme v její úspěch s očekávanou návštěvností přes 10 tisíc hostů. I proto jsme vybrali novou lokalitu,“ uvedl Libor Hubík, prezident KFC pro Česko a Rakousko.

V Riegrových sadech bude připravené občerstvení od KFC a relax nabídne třeba chillout zóna s minikavárnou Starbucks. Zastoupeny budou i Opočenská zmrzlina a Pepsi.

„Program celého dne skládáme tak, aby si v něm každý příznivec KFC našel to svoje. Ať už jde o zábavu, odpočinek nebo jídlo. Kromě hudby a atrakcí tak nabídneme i workshopy nebo možnost na památku si vyrobit a potisknout vlastní tašku a vak, či se s kamarády vyfotit ve fotokoutku, kde se fantazii meze nekladou. Pořádnou porci zábavy pak zakončíme obřím ohňostrojem,“ doplňuje Jana Sedláčková z contentové agentury Fuse, která pro klienta KFC program zajišťuje.

-mav-