Mall.cz už spouští vánoční kampaň

středa, 18. září 2019, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mall.cz startuje tento týden letošní vánoční kampaň s názvem „S námi Vánoce v klidu přežijete“.

Klíčový vizuál k vánoční kampani Mall.cz, zdroj: Mall.cz

Klíčový vizuál k vánoční kampani Mall.cz, zdroj: Mall.cz

Už v polovině září spouští Mall.cz svou vánoční kampaň. Chce lidem ukázat, že Vánoce jsou sice až za tři měsíce, ale čím dřív je začnou řešit, tím spíš je přežijí v klidu. Kampaň nese název „S námi Vánoce v klidu přežijete“. 

„Většina Čechů chce o Vánocích trávit více času se svou rodinou, chtějí být v klidu doma a ujídat bramborový salát. Realita ale často bývá velmi odlišná, kdy do poslední chvíle řeší chybějící dárky a stresují se návštěvami přelidněných obchodů,“ říká Olda Bajer, CEO skupiny Mall, a dodává: „Na to, jak přežít Vánoce v klidu, máme jednoduché řešení. Vánoce nemusí být o stresu, pokud začnete včas.“

Kampaň, jejíž hlavní hrdinkou je kapřice Libuška, bude k vidění v televizi na kanálech skupiny Prima, dále v tisku, outdooru, na internetu a sociálních sítích. Doplní ji komunikace na více než 450 výdejních místech, Mall Shopech a na call centru. Její součástí je i funkcionalita dárkového rádce, kapří pohlednice, samolepky a další.

Pod kampaní je podepsáno kreativní studio Yinachi. Produkci zajistila společnost R.U.R. Postproduction. Režie se ujala Barbora Novotná. Hlas kampani propůjčila Jiřina Bohdalová.

-stk-