Na festivalu Serial Killer se opět objeví KB port

neděle, 22. září 2019, 08:10 Aktuality, TV MediaGuru

Na druhém ročníku seriálového festivalu Serial Killer se opět objeví studentský KB port od Komerční banky.

Zdroj: KB

Zdroj: KB

Součástí druhého ročníku seriálového festivalu Serial Killer bude už podruhé i prostor KB port jednoho z partnerů akce Komerční banky, jenž se na tři dny stane studentskou festivalovou pobočkou s názvem KB killer port. Studenti středních škol zde ve vybraných časech budou moci čerpat inspiraci při třech přednáškách vysokoškolských kolegů z uměleckých oborů.

„Program této studentské festivalové pobočky cílíme především na mladé lidi se zájmem o umělecké obory, kterým nabídneme odpovědi na otázky týkající se třeba i jejich možné profesní budoucnosti. Na jednom místě zde mají středoškoláci skvělou příležitost potkat se s těmi, kteří se na svou uměleckou dráhu už vydali a mohou jim tak v mnohém poradit či je inspirovat,“ říká Petra Buštíková z contentové agentury Fuse, která program studentské festivalové pobočky pro Komerční banku připravuje.

Letošní ročník Serial Killer představí norskou tvorbu, nabídne premiéry domácích i světových seriálů ve více než 40 projekcích a chybět nebude ani promítání online sérií. Očekávanými novinkami v hlavní soutěži jsou i dva české snímky: Bez vědomí – špionážní drama pro HBO režiséra Ivana Zachariáše a nejočekávanější česká televizní novinka nadcházející sezony – kriminální minisérie Zrádci pro Českou televizi v režii Viktora Tauše. Zvláštního uvedení se dočká projekt časopisu Reflex a České televize Moje svoboda na počest 30. výročí Sametové revoluce.

Festival Serial Killer se koná 24.-29. září 2019 v Brně, festivalová pobočka KB killer port bude studentům otevřená ve vybraných časech ve dnech 25. až 27. září v prostoru KB port Komerční banky na Náměstí svobody.

-mav-