Nova v říjnu nasadí seriál Dáma a Král i show O 10 let mladší

úterý, 1. října 2019, 10:35 TV MediaGuru

Ještě v průběhu podzimní sezóny zařadí Nova do vysílání tři staronové pořady.

Dáma a Král, foto: TV Nova

Dáma a Král, foto: TV Nova

Televize Nova zařadí v říjnu do svého vysílání nové epizody seriálu Dáma a Král, reality show O 10 let mladší a pořadu Mise nový domov.

„Podzimní sezóna je v plném proudu, přesto čeká naše diváky ještě několik premiérových projektů. Důležitá je pro nás pestrost programu. Chceme, aby si každý dokázal v naší nabídce najít to své,“ uvedla Alex Ruzek, programová ředitelka TV Nova.

Detektivní seriál Dáma a Král, v němž hlavní roli hraje tým z advokátní kanceláře, se vrací na televizní obrazovky, Nova ho už vysílala v loňském roce. V seriálu hrají například Tereza Hofová, Michal Dalecký, Matěj Hádek, Miroslav Donutil nebo Jan Cina.

Loňské jarní i podzimní díly seriálu Dáma a Král zhlédlo v průměru 1,27 mil. diváků 15+ (podíl 29 %, podíl v 15-54: 28 %). 

Nova seriál Dáma a Král umístí do nedělního prime-time od 27. října poté, co skončí vysílání seriálu Policie Modrava (20.10.). 

Na obrazovky se také vrací reality show O 10 let mladší, přinášející proměny vizáže účastníků pořadu, a také pořad Mise nový domov, v němž Tereza Pergnerová provází životními příběhy lidí a úpravou jejich obydlí. Oba pořady míří do středečního večerního vysílání – Mise nový domov zahájí 30. října od 20:20, reality show O 10 let mladší o týden dříve, vysílat se bude od 21:40.

-mav-