O2 startuje kampaň na podporu nových tarifů Neo

úterý, 17. září 2019, 07:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Poslední z operátorů představil své nové tarify s neomezenými daty. Podpoří je komunikační kampaní v novém vizuálním stylu.

O2 uvádí kampaní nové tarify Neo, zdroj: repro YT O2 CZ.

O2 uvádí kampaní nové tarify Neo, zdroj: repro YT O2 CZ.

O2 jako poslední ze tří operátorů na českém trhu představil své nové tarify Neo s neomezenými daty. Zároveň s nimi navyšuje data i v tarifech Free+. Všechny nové tarify nabízí v kombinaci s internetem na doma a O2 TV v balíčcích služeb O2 Spolu, ke kterým přidává sportovní přenosy a až do léta 2020 také prémiové kanály HBO zdarma.

Nabídku od 16. září komunikuje O2 reklamní kampaní, která poběží v televizi, rádiu, outdooru, tisku a na internetu. Doplní ji podpora na prodejnách. Po Praze bude jezdit také tramvaj polepená vizuály kampaně.

„Cílem kampaně je podpořit novou nabídku neomezených dat, proto jsme ji zasadili do nekonečného prostoru – do vesmíru. Zároveň se jedná o první kampaň v novém vizuálním stylu, který umožňuje kreativnější práci s logem O2 – na vizuálech je například jen jeho výřez, v online prostředí pracujeme s jeho animací,“ popisuje ředitel marketingové komunikace v O2 David Daneš.

Nový vizuální styl O2 umožňuje pracovat na vizuálech jen s výřezem loga, zdroj: O2.

Nový vizuální styl O2 umožňuje pracovat na vizuálech jen s výřezem loga, zdroj: O2.

Celá část online kampaně včetně online kreativy, mediální strategie, vyhledávání i komunikace na sociálních sítích vznikla in-house. Na internetu využívá i nestandardní formáty, například na Seznam.cz.

Kreativní koncept pochází z dílny agentury Oliver. Produkci zajistila společnost Armada Films, postprodukci studio R.U.R. Režie se ujal Matěj Šámal.

-stk-