PR Summit je 12. září, vystoupí Svěráková nebo Horák

pondělí, 2. září 2019, 12:55 Aktuality, PR MediaGuru

Letošní ročník konference PR Summit obsahuje několik průřezových témat.

Zdroj: Internet Info

Zdroj: Internet Info

Další ročník konference PR Summit 2019, která se uskuteční ve čtvrtek 12. září 2019, cílí na několik témat: rozvoj kreativity, budování reputace značky, krizová komunikace, sponzoring sportovních událostí, využití ekologie a udržitelnosti v byznysu i úskalí PR komunikace ve státní správě.

Jak být kreativní?

Tereza Svěráková z agentury VMLY&R Prague, sama držitelka 14 „cannských“ lvů, představí několik vítězných projektů z letošního festivalu v Cannes. Zaměří se na to, jak budovat značky, které emotivně rezonují. Jak rozvíjet kreativní přístup, pak ukáže další kreativec René Jež z Lionhearted. Jak se proměnilo PR od dob faraonů? O tom promluví Patrik Schober z PRAM Consulting.

Zelená vlna

Jak na vás nahlíží ekologicky smýšlející zákazníci? Vzhledem k náladě ve společnosti dávají firmy konkrétními činy najevo své postoje k ochraně životního prostředí. Diskutovat o zelené vlně a její využitelnosti v byznysu přijdou zástupci firem Ikea, Tesco, Steeblo nebo Bezobalu.

Sportovní sponzoring

Že spojení firmy se sportovní událostí znamená spojení se skutečnými emocemi, ukáže Nikola Mráčková. Jakým směrem se bude toto odvětví ubírat v následujících letech a jak vlastně aktivovat fanoušky? Naváží Jan Hejda a David Douša s případovkami Jizerská 50 a Běhej lesy.

PR ve státní správě

Jak dělat PR značce, která je lidem ze zásady podezřelá? O úskalích komunikace ve státní správě pohovoří Martin Ayrer, bývalý tiskový mluvčí Vlády ČR. O politickém marketingu promluví Jakub Horák.

Krizová komunikace

Lucia Brinzanik z Taktiq Communications ukáže na případové studii, co je potřeba zohlednit v krizové komunikaci.

Kompletní program je k dispozici na webových stránkách konference. Pořadatelem konference je APRA, konferenci produkuje Internet Info. Registrace na konferenci je také možná na webových stránkách akce

-mav-