Press klub na Frekvenci 1 moderuje i Nesvadbová

úterý, 24. září 2019, 12:45 Aktuality, Rádio, Lidé MediaGuru

Další novou tváří pořadu Press klub je Barbara Nesvadbová. V květnu řady moderátorů pořadu rozšířil Luděk Staněk, v červnu Pavlína Wolfová.

Barbara Nesvadbová, foto: Active

Barbara Nesvadbová, foto: Active

Pořad Press klub na stanici Frekvence 1 (skupina Active) moderuje od září také novinářka a spisovatelka Bára Nesvadbová. Hosty v pořadu zpovídá jednou týdně, zaměřuje se na témata z oblasti kultury, politiky, sportu či společenského dění.

Jejím prvním hostem byl Robert Šlachta, šéf pátrací sekce Generálního ředitelství cel. Dalšími hosty jsou například generální ředitel Vězeňské služby ČR Petr Dohnal, knižní influencerka Lucie Zelinková nebo gynekolog David Cibula.

V moderování Press klubu se dále střídají Pavlína Wolfová, Luděk Staněk, Romana Navarová a Luboš Procházka, který zároveň moderuje kvartální Prezidentský speciál s Milošem Zemanem vysílaný živě z Lán. Nejbližší rozhovor s prezidentem republiky proběhne na vlnách Frekvence 1 v říjnu.

Frekvence 1 vysílá Press klub od pondělí do pátku vždy od 18 hodin. Ve středu mají posluchači navíc možnost ptát se hostů přímo v rámci otevřené linky.

-mav-