Prima Cool nasadí Narcos, Prima Love seriál Já, společnice

středa, 25. září 2019, 13:45 TV MediaGuru

Televizní skupina Prima představila podzimní program svých tematických stanic.

Narcos, zdroj: Prima Cool

Narcos, zdroj: Prima Cool

Prima Cool začne od neděle 17. listopadu vysílat seriál Narcos, který vychází ze skutečného příběhu drogového krále Pabla Escobara. Prima Cool bude seriál vysílat každou neděli od 22:00, a to vždy dvě epizody po sobě. Postupně by měla nabídnout všechny řady seriálu (celkem čtyři). Televizní skupina Prima ve středu zveřejnila podzimní programová schémata svých tematických kanálů.

Ve vysílání Prima Cool se znovu objeví premiérové díly pořadu Těžká dřina a také nesestříhané verze komediální Partičky pod názvem Partička XXL. Pořad Česko Slovensko má talent má pak na Prima Cool zastoupení v podobě ČSMT Aftershow se Soniou Edde a Jakubem Kotkem. Přináší pohled do zákulisí pořadu ČSMT.

Utajené příběhy českých dějin, zdroj: FTV Prima

Utajené příběhy českých dějin, zdroj: FTV Prima

Nové díly pořadu Utajené příběhy českých dějin zase nabídne stanice Prima Zoom. Druhá, osmidílná řada, se bude vysílat od úterý 1. října vždy ve 20:00. Za pořadem stojí dvojice Otakáro Maria Schmidt a Jana Kristina Studničková, kteří jsou podepsáni i pod první řadou. Ve vysílání Prima Zoom se rovněž objeví dokument Svět podle Gorbačova, vysílat se bude v neděli 17. listopadu od 20:00.

Prima Love odvysílá seriál Já, společnice. Má ukazovat příběhy žen, které se pro splnění svých snů ocitají v riskantních životních situacích. Novinkou na ženském kanálu bude také turecká telenovela Daydreamer.

Já, společnice, zdroj: FTV Prima

Já, společnice, zdroj: FTV Prima

Šestici seriálů oznámila pro podzimní vysílání stanice Prima Krimi. V říjnu vstoupí na obrazovky kanadský kriminální seriál Cardinal: Mrazivý případ podle knih spisovatele Gilese Blunta. Pokračovat bude i v listopadu s druhou sérií s názvem Cardinal: Letní případ. První listopadový týden přinese další dvě premiéry – seriál Drsná Harry s humornějším naladěním. Hlavní hrdina seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté se v sedmé sérii, kterou Prima Krimi uvede šest měsíců po její celosvětové premiéře, bude muset vyrovnat s životem v ilegalitě. Na konci listopadu nabídne stanice německý Případ pro dva. Poslední listopadový den pak budou mít premiéru Stíny spravedlnosti, které sledují zaměstnance právnické firmy a přinášejí jiný pohled do světa zločinu. Nejmladší kanál skupiny Prima přinese v listopadu i devátou řadu seriál Námořní vyšetřovací služba.

Stíny spravedlnosti, zdroj: FTV Prima

Stíny spravedlnosti, zdroj: FTV Prima

Filmové večery s Prima Max budou patřit jak koprodukčním filmům skupiny Prima, tak české klasice (Pohádky pro Emu, Hodinový manžel, Manžel na hodinu, Bezva ženská na krku, Všechno nebo nic či Eva tropí hlouposti), ale i premiéry v čele s komedií František je děvkař, Špindl, Po čem muži touží a další.

Podíl tematických stanic skupiny Prima tvoří na celkovém výsledku televizní skupiny přibližně polovinu. Na grafu níže je možné vidět přínos jednotlivých stanic k celkovému výsledku za letošní období leden až srpen 2019 v celodenním vysílání v diváckých skupinách 15+ a 15-69.

Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere

Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere

-mav-