Prima rozšíří hobby pořady o Libovky Pepy Libického

čtvrtek, 26. září 2019, 10:20 Aktuality, TV MediaGuru

Prima rozšiřuje své nedělní odpolední vysílání o nový hobby pořad Libovky Pepy Libického.

Libovky Pepy Libického, foto: FTV Prima

Libovky Pepy Libického, foto: FTV Prima

Televize Prima začne od neděle 6. října od 13:30 vysílat nový hobby pořad Libovky Pepy Libického. Pořad doplní nedělní odpolední „hobby okénko“, kdy ve vysílacím schématu kanálu Prima naváže na Receptář Prima nápadů a Vychytávky Ládi Hrušky.

V každém díle se moderátor Pepa Libický bude věnovat jednomu projektu – od výroby kuchyňské linky či pokládky kamenné dlažby pod pergolou až po výrobu jídelního stolu. Divákům v návodech a postupech ukáže, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké materiály a technologie zvolit.

„Nový pořad má inspirovat především mladé lidi a ukázat jim, že drobné domácí opravy nebo výroba nábytku nejsou ničím složitým, a nemusí se tak vůbec bát se do nich sami pustit,“ uvedl k novému pořadu Roman Mrázek, programový ředitel FTV Prima.

Nedělní hobby pořady na televizi Prima sledovalo v prvním pololetí letošního roku průměrně kolem 400 tisíc diváků. Receptář Prima nápadů měl průměrnou sledovanost 388 tis. diváků v CS 15+ (share 21,05 %), Vychytávky Ládi Hrušky pak 409 tis. diváků v CS 15+ (share 20,54 %). Nejsledovanější epizody obou pořadů v březnu tohoto roku vidělo přes půl milionu diváků v CS 15+.

-mav-