Televizi Seznam povede Mikula, Unger řídí Seznam Zprávy a rádia

úterý, 3. září 2019, 10:20 Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Seznam.cz rozdělí řízení Televize Seznam na straně jedné a redakce Seznam Zpráv a rádií, která firma vlastní, na straně druhé.

Ivan Mikula, foto: Seznam.cz

Ivan Mikula, foto: Seznam.cz

Společná redakce Televize Seznam a Seznam Zpráv se rozdělí na dva samostatné týmy. Zatímco dosavadnímu šéfredaktorovi Jakubovi Ungerovi zůstane řízení zpravodajského portálu a nově převezme vedení rádií Expres FM a Classic Praha, ředitelem televizní redakce se stane Ivan Mikula. Ten doposud zastával v Seznam.cz funkci business development managera pro divizi Zpravodajství a TV.

„Jakubovi patří obrovské poděkování za to, že dokázal téměř na zelené louce vybudovat televizní stanici s nesmírným potenciálem. Abychom ho dokázali náležitě vytěžit, musíme se rozvoji televize věnovat na maximum, což vedle řízení zpravodajského portálu a nově rádií Expres FM a Classic Praha, prostě není reálné. Proto jsme se rozhodli redakci rozdělit a nabídnout místo ředitele Televize Seznam Ivanovi, který je od začátku její součástí,“ vysvětluje Pavel Zima, místopředseda představenstva a ředitel pro exekutivu a komunikaci Seznam.cz.

Jakub Unger, foto: Seznam.cz

Jakub Unger, foto: Seznam.cz

Ivan Mikula pracuje v české internetové jedničce od roku 2015, od roku 2017 je součástí Televize Seznam, kde zastával pozici business development manažera. 

-mav-