Twisto mění v kampani Twistuse za Kapitána Galaxy

středa, 4. září 2019, 17:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Od září spouští Twisto novou kampaň. Její hlavní postavou je Kapitán Galaxy, který objevuje život na Zemi.

Zdroj: Twisto

Zdroj: Twisto

Česká platební aplikace Twisto, spojená s kartou Mastercard, spouští od září novou kampaň. Kontroverzního Twistuse střídá postava Kapitána Galaxy a hudba Jiřího Buriana alias Kapitána Dema. 

„Twisto stavíme tak, aby dalo našim zákazníkům svobodu volby, jak chtějí platit – jestli rovnou nebo později. Klienti mají přehled nad svými výdaji díky moderním technologiím. Zároveň věříme, že komunikace moderní finanční instituce může být zábavná, aniž by ztratila na své serióznosti. Kapitán Galaxy je postava, která tento způsob života zosobňuje. Současně s ním uvádíme nový slogan – Plať po svém,“ vysvětluje Lukáš Janoušek, marketingový ředitel Twista, s tím, že dosavadní slogan #Twistuj je tak rozšířen na „Žij po svém. Plať po svém“. 

Kromě imageového spotu se Kapitán Galaxy objeví i dalších šesti produktových videích, která budou zaměřena na jednotlivé funkce Twista – Twisto Pay, odloženou platbu, kartu, výhodný kurz, platební náramek, Split a Snap.

Kampaň bude k vidění v televizi, dále poběží na internetu, sociálních sítích, YouTube i Spotify. Navázán na ni bude i obsah, včetně rozhovoru s Kapitánem Galaxy o bonusech pro nejaktivnější uživatele, možnosti odložit zadarmo platbu až na tři měsíce či se podělit o útratu právě s Kapitánem. Součástí bude také soutěž o merchandising a hra, které jsou dostupné na redesignovaném webu Twista. 

Pod celou kampaní je podepsáno na 160 lidí – kromě marketingového týmu Twista se na ní podílely také čtyři další agentury. Největší podíl na tom má kreativní agentura Symbio, za kterou jde hlavní nápad a zpracování. Tvorby spotů se zhostila společnost Nice.film. O naplánování televize se postarala mediální agentura Vizeum, o digitál AdExpres. 

-stk-