Bohemia Sekt se spojí opět s Maxovou, na podporu Prestige

pondělí, 7. října 2019, 16:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tereza Maxová se stává opět tváří kampaně značky Bohemia Sekt. Se sloganem: „K tomu nejlepšímu musíte dozrát“ podpoří řadu Prestige.

Klíčový vizuál ke kampani na podporu Bohemia Sekt Prestige, foto: Bohemia Sekt

Klíčový vizuál ke kampani na podporu Bohemia Sekt Prestige, foto: Bohemia Sekt

Bohemia Sekt se znovu spojuje s Terezou Maxovou, která reprezentovala vlajkovou značku společnosti od roku 2011. Loni na podzim však od její tváře ve své nadlinkové komunikaci upustila. Nyní se topmodelka stává součástí kampaně pro prémiovou řadu Prestige. 

Se sloganem „K tomu nejlepšímu musíte dozrát“ chce kampaň posílit vnímání sektu jako noblesního a stylového nápoje. „Tereza Maxová dlouhodobě reprezentuje noblesu, prestiž a vytříbený vkus. Tyto hodnoty chceme aktuálně komunikovat v kontextu našich prémiových sektů. Po letech úžasné spolupráce proto dozrál čas na nové nádherné spojení těch nejlepších sektů z exkluzivní řady Prestige a charismatické Terezy Maxové,“ vysvětluje vznik konceptu Martin Fousek, marketingový ředitel společnosti Bohemia Sekt.

Kampaň bude k vidění v outdooru, tisku, na internetu a v místě prodeje. Fotografie nafotil Branislav Šimončík. Za kamerou stál Marek Jarkovský. Klíčový vizuál připravila agentura WMC Grey.

Zatímco řadou Prestige chce Bohemia Sekt oslovit zejména vyšší znalce sektů, základními produkty cílí svou komunikací „Udělejte pro lásku něco velkého. Buďte spolu“ především na romantické popíjení ve dvou. I proto je značka partnerem letošní řady StarDance či romantických večerů na Primě  

Prémiovou řadu Prestige vyrábí Bohemia Sekt letos 20 let. V současnosti nabízí pět variant: Prestige Brut, Chardonnay brut, Demi sec, Rosé brut a 36. 

-stk-