Dana Svobodová je výkonnou ředitelkou BigMedia

pondělí, 7. října 2019, 18:40 Outdoor, Lidé MediaGuru

Společnost BigMedia má novou výkonnou ředitelku. V září se jí stala Dana Svobodová.

Dana Svobodová, foto: BigMedia

Dana Svobodová, foto: BigMedia

Pozici výkonné ředitelky společnosti BigMedia zaujala Dana Svobodová, která ve firmě pracuje více než dvacet let. V rámci interní struktury BigMedia jde o nově zřízený post.

„Ke jmenování Dany Svobodové do funkce výkonné ředitelky nás přivedly její schopnosti, bohaté obchodní zkušenosti a kvalita vedení týmu agenturních prodejců. Věříme, že v nové pozici dostane prostor pro využití svého velkého potenciálu,“ uvedl George Kisugite, výkonný ředitel skupiny BigBoard Praha, která je vlastníkem společnosti BigMedia.

Dana Svobodová strávila posledních pět let v BigMedia jako ředitelka agenturního prodeje. „Vážím si důvěry managementu a budu se snažit ji nezklamat. Po letech strávených ve firmě vnímám svoje jmenování jako novou výzvu, v rámci které je pro mě prioritou udržet vysoký standard klientského servisu a do budoucna pracovat i na jeho neustálém vylepšování,“ uvedla ke svému nástupu.

Docílit toho chce mj. i individuálnějším přístupem ke každému klientovi. V oblasti vedení týmu se chce zaměřit především na práci s jednotlivci.

-mav-