Karl Lagerfeld spouští kampaň, uvádí svou kosmetiku

čtvrtek, 10. října 2019, 10:45 Aktuality, Reklama, Marketing MediaGuru

Módní značka Karl Lagerfeld si kampaní připomene svého kreativního ředitele. Ve spolupráci s L’Oréal Paris uvádí kosmetickou řadu.

Karl Lagerfeld se spojuje s L'Oréalem, zdroj: L'Oréal

Karl Lagerfeld se spojuje s L'Oréalem, zdroj: L'Oréal

Na počet svého zesnulého kreativního ředitele uvádí módní značka Karl Lagerfeld podzimní celosvětovou kampaň „A Tribute to Karl“. Jejím účelem je oslavit odkaz tohoto návrháře prostřednictvím jeho oblíbené bílé košile, kterou svými návrhy přetvořilo sedm osobností. Zároveň se spojuje s kosmetickou firmou L’Oréal a uvádí vlastní kosmetickou řadu.

Do kampaně „A Tribute to Karl“ se zapojili svým návrhem bílé košile Carine Roitfeld, Cary Delevingne, Tommy Hilfiger, Sébastien Jondeau, Diane Kruger, Kate Moss a Takaši Murakami. Jejich design byla 77krát replikován a je k dispozici v prodeji na stránkách karl.com a farfetch.com, každý kus za 777 €. Sedmička byla zvolena záměrně, představovala totiž šťastné číslo Karla Lagerfelda. Výtěžek z prodeje má podpořit dobročinnou iniciativu „Sauver la Vie“ pro lékařský výzkum na pařížské Descartesově univerzitě.

S bílou košilí také pracovala řada dalších přátel a příbuzných zesnulého návrháře, mimo jiné i Helen Mirren nebo česká topmodelka Eva Herzigová. Jejich výtvory byly vystaveny během Pařížského týdne módy, nyní se výstava přesouvá do vybraných obchodů značky. Na českém trhu bude k vidění ve dnech od 23. do 28. října v pražské nákupní galerii Myslbek.

Karl Lagerfeld se zároveň spojuje také s kosmetickou značkou L’Oréal Paris, s níž uvádí i na českém trhu vlastní řadu dekorativní kosmetiky. „Tato kolekce se zrodila z našeho tvůrčího spojenectví: rockové elegance Karla Lagerfelda a energické vize krásy značky L’Oréal Paris,“ popisuje za L’Oréal Paris Delphine Viguier.

Pod názvem Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris nabídne odstíny a textury pro různé druhy líčení v obalech kombinujících černou a bílou. Kolekce bude podpořena kampaní s vybranými citáty návrháře.

Kolekce dekorativní kosmetiky Karl Lagerfeld X L'Oréal Paris, zdroj: L'Oréal

Kolekce dekorativní kosmetiky Karl Lagerfeld X L'Oréal Paris, zdroj: L'Oréal

Novou řadu podpoří kampaň s citáty Karla Lagerfelda, zdroj: L'Oréal.

Novou řadu podpoří kampaň s citáty Karla Lagerfelda, zdroj: L'Oréal.

-stk-