Nestlé Česko pokračuje v mediích s Publicis Groupe

pondělí, 21. října 2019, 17:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Nestlé a skupina Publicis pokračují ve spolupráci týkající se mediální strategie, plánování a nákupu.

Zdroj: Nestlé

Zdroj: Nestlé

Po téměř šesti letech partnerství se Nestlé Česko rozhodlo prodloužit spolupráci s komunikační skupinou Publicis Groupe v oblasti mediální strategie, plánování a nákupu médií. Stalo se tak poté, co skupina zastoupená agenturou Blue 449 zvítězila v tendru vypsaném v první polovině letošního roku.

„Publicis Groupe byla a nadále bude jedním z našich hlavních strategických partnerů. Naší ambicí je vítězství u našich spotřebitelů a růst značek Nestlé," uvedl Petr Solař, manažer pro mediální a agenturní služby v Nestlé Česko a Slovensko. Dodal, že Publicis dokázala  v tendru díky spolupráci různých agentur své skupiny využít know-how nejen v oblasti mediálního plánování, ale i práce s daty či možné spolupráce s e-retailery. 

„Naši zákazníci jsou stále náročnější. Mění své zvyky, konzumaci médií, způsob nakupování. Vnímáme potřebu transformovat se, abychom pro ně byli stále relevantní,” komentoval Torben Emborg, generální ředitel Nestlé Česko a Slovensko.

„Pro Nestlé jsme připravili komplexní komunikační strategii postavenou na datech a ekonometrických modelech, která značce přináší ucelené řešení orientované na obchodní výsledky,” přiblížil Tomáš Varga, CEO Publicis Groupe pro střední Evropu.

Publicis Groupe je třetí největší nadnárodní skupinou mediálních agentur v zemi a společnost Nestlé je jedním z jejích nejvýznamnějších klientů.

-mav-