Nově vzniklý tým Komunikace Air Bank vede Komjati

středa, 9. října 2019, 13:25 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Air Bank slučuje týmy Marketingové komunikace a Komunikace s veřejností a zaměstnanci. Nové oddělení řídí Vladimír Komjati.

Vladimír Komjati, zdroj: Air Bank

Vladimír Komjati, zdroj: Air Bank

Air Bank od října slučuje týmy Marketingové komunikace a Komunikace s veřejností a zaměstnanci. Nové oddělení s názvem Komunikace povede Vladimír Komjati, který doposud v Air Bank šéfoval Komunikaci s veřejností a zaměstnanci.

Dosavadní vedoucí Marketingové komunikace Air Bank Lenka Rosolová se rozhodla přijmout novou výzvu a od října se připojit k týmu, který má ve skupině PPF na starost telekomunikace.

Vladimír Komjati v Air Bank začínal před sedmi lety jako tiskový mluvčí banky. Postupně převzal odpovědnost i za komunikaci na sociálních sítích a interní komunikaci Air Bank. V nové pozici vedoucího oddělení Komunikace bude mít na starosti také řízení značky, nadlinkovou a podlinkovou komunikaci a online marketing. Dříve působil v české pobočce Microsoftu a v agenturách EMC a Madison Public Affairs. Je absolventem VŠE v Praze se specializací na podnikovou ekonomiku, management a marketing.

-stk-