Prima sjednocuje svůj hobby segment pod Prima Doma

úterý, 22. října 2019, 15:10 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Prima Doma zastřešuje všechny televizní hobby pořady, online pořady, nový videoportál Prima Doma.TV nebo fórum Prima Rady.cz.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Skupina Prima sjednocuje svůj hobby segment pod značkou Prima Doma. Nový projekt zastřešuje hobby pořady v televizním vysílání a dále pak online portfolio hobby webů a projektů, k nimž přibyl nový videoportál Prima Doma.TV a diskuzní fórum Prima Rady.cz. Novinkou je také produktový srovnávač Kutilo.cz.

Celé online portfolio zastřešuje home page projektu Prima Doma.cz, kterou spustila skupina Prima ve spolupráci se společností Český kutil.cz. Tato společnost zároveň celý hobby segment skupiny Prima obchoduje.

„Hobby pořady televize Prima dlouhodobě patří mezi divácky oblíbené, což potvrzuje úspěch nového pořadu Libovky Pepy Libického s Minutovým manželem a tištěného magazínu Prima vychytávky. Proto jsme se rozhodli tento segment sjednotit pod značku Prima Doma a rozšířit nabídku o celé nové online portfolio. Našim klientům tak můžeme stejně jako v případě automotive segmentu poskytnout zcela jedinečný multiplatformní obchodní balíček, který se v příštím roce rozšíří i o prostředí HbbTV,“ říká Vladimír Pořízek, provozní ředitel skupiny Prima.

Vlajkovou lodí projektu je videoportál Prima Doma.TV. Nabízí nejen pořady Receptář Prima nápadů a Vychytávky Ládi Hrušky, ale i nový pořad Libovky Pepy Libického a bonusové díly Minutového manžela, které doplňují epizody už vysílané v televizi. Nabídku rozšiřují i zcela nové online pořady – Zahrádkářská poradna Ludmily Duškové a Jana Kopřivy a pořad Stačí začít.

„Prima Doma postupně nabídne i další pořady z vlastní tvorby. Celkem mohou nyní diváci zhlédnout přes 5000 reportáží z archivu hobby pořadů, sahajícího až do roku 2005, a každý měsíc pak kolem stovky nových reportáží ze zmíněných televizních pořadů a vlastních reportáží z dílny Prima Doma,“ říká Stanislav Knotek, ředitel společnosti Český kutil.cz a projektu Prima Doma.

-mav-