Samsung v kampani vytváří selfie přímo z vesmíru

pátek, 18. října 2019, 17:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Samsung vyslal do vesmíru svůj telefon Galaxy S10 5G, aby přijímal selfie odesílaná ze Země a zobrazoval je na pozadí živých záběrů planety.

Zdroj: Samsung

Zdroj: Samsung

Značka Samsung ve své nové kampani #SpaceSelfie vyzývá lidi, aby si pořídili selfie s planetou Zemí. Za tímto účelem vyslala v přetlakovém balónu do výšky 19 800 m svůj telefon Galaxy S10 5G, který přijímá selfie odesílaná ze Země a zobrazuje je na pozadí živých záběrů planety.

„SpaceSelfie je projekt ,z jiného světa‘, jehož zlatým hřebem bude telefon Samsung 5G vznášející se na samé hranici zemské atmosféry. Chtěli jsme spotřebitele vzít na cestu za hranice běžného a umožnit jim stát se součástí naší neutuchající snahy o inovace opravdu zábavným a odlehčeným způsobem,“ popisuje Benjamin Braun, ředitel marketingu Samsungu v Evropě.

Do kampaně jsou zapojeni také influenceři (například herečka a modelka Cara Delevingne), kteří od firmy dostali speciální aktovku inspirovanou vesmírem s telefonem Samsung Galaxy S10 5G a Samsung S10 a pozvánkou z Řídicího střediska, aby se připojili ke stratosférické kampani. Svá „vesmírná“ selfie poté zveřejní na sociálních sítích. Další zájemci se mohou do aktivity zapojit přes stránky www.samsung.com/spaceselfie.

Na přípravě strategie, kreativním vývoji a realizaci kampaně se podílela agentura BBH. O produkci se postaraly společnosti Unit9 a FlightLine Films. Na PR aktivitách a influencer marketingu spolupracuje Samsung s agenturou FleishmanHillard Fishburn. Mediální plánování a nákup médií zajišťuje Starcom. Talentovou agenturou je Publicis Sport & Entertainment.

-stk-