Slevomat startuje vánoční kampaň i s dárkovou sekcí

čtvrtek, 31. října 2019, 10:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Slevomat se ve své vánoční kampani soustředí na zážitky. Na webu připravil speciální dárkovou sekci.

Vánoční reklama portálu Slevomat, zdroj: Slevomat

Vánoční reklama portálu Slevomat, zdroj: Slevomat

Tuzemský portál Slevomat spustil svou vánoční kampaň „Nejlepší dárek je zážitek“, s níž chce lidi inspirovat k zážitkovým dárkům. K vidění bude v televizi, pražské MHD a na sociálních sítích. 

„Zážitky pro natáčení jsme vybírali na základě statistik, které nám řekly, co nakupují lidé na podzim na Slevomatu jako dárek nejčastěji – například adrenalinové zážitky, plavby lodí nebo pobyty pro dva. Spoty jsme zároveň chtěli pojmout jako inspiraci k tomu, aby si lidé zážitky od nás užívali společně,” přiblížil David Matoušek, marketingový ředitel Slevomatu, s tím, že na webové stránce firmy je i speciální dárková sekce. 

V televizi je nasazen sponzorský vzkaz na stanicích skupiny Prima a Nova. Na sociálních sítích běží sada reklam, jež vznikla ve spolupráci s partnery – tedy s firmami ShowCars (jízda ve Ferrari), Pražské Benátky (plavba lodí po Vltavě) a Resort Mlýn Černovice (wellness pobyt). Slevomat je využívat i celoročně, od listopadu je na YouTube však vystřídá speciální vánoční spot. 

Reklamní spot Slevomatu na YouTube

Sponzorský vzkaz portálu Slevomat

„Jako doplněk pro sociální sítě chystáme speciální upoutávky zpracované do scének na témata jako advent, balení a rozbalování dárků, lití olova, vánoční stres a podobně,” dodal Matoušek.

Kampaň vznikla interně ve spolupráci s režisérem Rudolfem Havlíkem. Scénáře se ujala Pavlína Štochlová, režie Marek Vohryzka. V kampani si zahráli i zaměstnanci Slevomatu.

-stk-