Whisky Johnnie Walker a J&B uvádí na trh „pocketku“

pátek, 11. října 2019, 14:15 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Značky Johnnie Walker a J&B na trh představují malé balení o objemu 0,2 l. Oslovit s ním chtějí také ženy a mileniály.

Pocketka neboli balení o 0,2 l uvádí na český trh whisky Johnnie Walker a J&B, zdroj: Stock Plzeň-Božkov.

Pocketka neboli balení o 0,2 l uvádí na český trh whisky Johnnie Walker a J&B, zdroj: Stock Plzeň-Božkov.

Společnost Stock Plzeň-Božkov přináší na trh novinku u značek whisky z porfolia Diageo, které distribuuje v České republice. Johnnie Walker Red Label, Johnnie Walker Black Label a J&B budou nově k dostání i v tzv. pocketkách, v balení o obsahu 0,2 l. 

„Balení o objemu 0,2 litru se stává čím dál tím důležitějším a je ve světě druhým nejrychleji rostoucím, proto přicházíme s těmito novinkami i na český trh. Objem lahve 0,2 litru představuje ideální cestovní balení a nabízí spotřebitelům nové příležitosti konzumace a mixování,“ vysvětluje Julie Vacková, brand manažerka Stock Plzeň-Božkov. 

Uvedení produktů podpoří marketingová kampaň, která bude zahrnovat sociální sítě včetně videí, spolupráci s influencery, PR kampaň a POS vystavení. „S těmito novinkami bychom chtěli oslovit také ženy a mileniály. Světová data ukazují, že malé balení má své místo na trhu a příležitost.  A spotřebitelé se k němu rádi vrací,“ dodává Tomáš Hejkal, marketingový ředitel Stock Plzeň-Božkov. 

Lahev 0,2 litru je vyrobená z recyklovatelného plastu. Produkty jsou v obchodních řetězcích k dostání od začátku října. Doporučená cena Johnnie Walker Red Label a J&B činí 149 Kč, Johnnie Walker Black Label 259 Kč.

-stk-