Albert v letošní vánoční kampani rozdává dárky okolí

úterý, 26. listopadu 2019, 15:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ve vánoční kampani Alberta se i letos hlavní dětský hrdina rozhodne udělat radost i sousedům po okolí.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Albert letos navazuje svou vánoční kampaní „Darujme více radosti“ na loňskou komunikaci, jež byla oceněna zlatem na soutěži Effie. I tento rok se rozhodne malý dětský hrdina Darebáček udělat radost a rozdá potají vyrobené perníčky svým sousedům.

„Naše loňská vánoční kampaň ,Překvapte dárky od srdce‘ zavedla zákazníky do nezapomenutelné atmosféry vánočních svátků a inspirovala je k vlastnoruční výrobě dárků, které sice stojí více úsilí, ale o to více obdarované potěší,“ říká Kateřina Harris, marketingová ředitelka obchodů Albert. Letos chce kampaň inspirovat k hlubší vnímavosti ke svého okolí a propojit rodinnou atmosféru s komunitou v místě, kde žijeme.

Pod kampaní je podepsána agentura VCCP Prague.

Albert propojení komunit podporuje prostřednictvím svého Nadačního fondu, který oslavil již 10 let od svého vzniku. Po celou tuto dobu pomáhá místním komunitám, dětským domovům a dětem ze sociálně ohroženého prostředí. „Speciálně se zaměřujeme na děti ze sociálně znevýhodněných skupin, které podporujeme prostřednictvím projektů, jako jsou Obchůdky, Bertík pomáhá nebo Do Alberta na praxi či vzdělávacího programu Zdravá 5. Naším cílem je vzdělávání, integrace a rozvoj dětí, které neměly v životě tolik štěstí,“ uvádí Petra Režná, manažerka Nadačního fondu Albert. Nadační fond Albert za 10 let své existence rozdělil dětem z domovů a sociálně ohroženého prostředí téměř 110 milionů korun.

-stk-