Červenka postoupil do vedení divize Magazíny v Mladé frontě

pondělí, 4. listopadu 2019, 13:30 Aktuality, Lidé, Tisk MediaGuru

Na nově zřízenou pozici Editorial Manager divize Magazíny ve vydavatelství Mladá fronta byl jmenován Jiří Červenka.

Jiří Červenka, foto: Mladá fronta

Jiří Červenka, foto: Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta mění organizační strukturu divize Magazíny. Na nově zřízenou pozici Editorial Manager byl jmenován Jiří Červenka. Má řídit a koordinovat redakce motoristických titulů divize Magazíny. Červenka zároveň zůstává šéfredaktorem online magazínu Autobible.cz, který je zaměřený na automobily, motocykly a život řidiče.

Za obsah, design a celkovou podobu magazínů budou nadále odpovídat Petr Slezák jako publisher a Martin Feyrer jako art director divize Magazíny. „Jsem přesvědčen, že nová organizační struktura přispěje k zefektivnění činnosti všech redakcí a povede k rozvíjení využívaných informací z licenčního obsahu, který patří k našim nejvýznamnějším konkurenčním výhodám,” řekl Lukáš Zmátlík, ředitel divize Magazíny.

Jiří Červenka se má také zaměří vedle zvýšení provozní efektivity na další prohlubování synergií s divizí Online.

Divize Magazíny vydává měsíčníky Auto7, auto motor a sport a Motocykl včetně speciálních vydání, odborný měsíčník o silniční dopravě lastauto omnibus a časopis do-it-yourself Udělej si sám. Nedávno portfolio doplnily tituly Active sport, které jsou zaměřeny na aktivní životní styl a cyklistiku.

Dosavadní šéfredaktor titulů Auto7 a auto motor a sport Classic Michal Borský ze společnosti odchází po vzájemné dohodě.

-mav-