Hitrádio City 93,7 opět pořádá vánoční charitativní akci

neděle, 3. listopadu 2019, 08:40 Aktuality, Rádio MediaGuru

Posluchači Hitrádia City mohou znovu symbolicky rozsvěcovat Prahu a přispět tak na dobrou věc.

Zdroj: Hitrádio City 93,7 fm

Zdroj: Hitrádio City 93,7 fm

Pražské Hitrádio City 93,7 FM navazuje na předvánoční tradici, v rámci které spojí metropoli prostřednictvím charitativního projektu Rozsviťte s námi Prahu. Symbolické rozsvěcení vlastní žárovky na webových stránkách www.rozsvittesnamiprahu.cz uskuteční posluchači tak, že zašlou dárcovskou DMS.

Letošní sbírka pomůže dětem, které prodělaly hemato-onkologické onemocnění a dětem jejichž onemocnění neumožňuje účast na běžných ozdravných pobytech. Předání šeku s vybranou částkou proběhne v rámci rozsvěcení nejkrásnějšího vánočního stromu v republice 30. listopadu 2019 od 17 hodin na Staroměstském náměstí. 

V loňském roce posluchači Hitrádia City zaslali přes pět tisíc DMS za 30, 60 nebo 90 korun. Šek s rekordní částkou v historii projektu 510.688 korun pomohl lidem s nemocí motýlích křídel získat kvalitní ošetřovací materiály na jejich křehkou a extrémně zranitelnou kůži.

„S  podporou hlavního města Prahy rozsvítíme vánoční strom na Staroměstském náměstí. Každý dárce má možnost sponzorovat svou vlastní žárovku za cenu jedné DMS. A následně si může své vlastní světlo symbolicky rozsvítit na webové stránce, kde se také zapíše do seznamu dárců,“ přibližuje projekt Martin Maďarka, pověřený vedením Hitrádia City.

-mav-