Johnnie Walker uvedl další limitky ke Hře o trůny

pátek, 29. listopadu 2019, 16:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

Johnnie Walker i letos sází na limitovanou edici inspirovanou seriálem Hra o trůny, a to s whisky Song of Fire a Song of Ice.

Zdroj: Stock Plzeň-Božkov

Zdroj: Stock Plzeň-Božkov

Značka skotské whisky Johnnie Walker navázala letos na loňskou edici White Walker, inspirovanou kultovním seriálem Hra o trůny, a na trh uvedla hned dvě novinky s názvem Song of Fire, symbolizující rod Targaryenů, a Song of Ice, představující rod Starků.

„Díky propracovanému designu v exkluzivnímu blendu se nové limitované edice stávají nepostradatelným kouskem pro fanoušky Hry o trůny i znalce a sběratele whisky,“ říká Julie Vacková, brand manažerka společnosti Stock Plzeň-Božkov, která značku Johnnie Walker do České republiky dováží.

Zatímco Johnnie Walker Song of Fire, inspirovaný létajícími ohnivými draky, nabízí zakulacenou sladkost ovoce, kouřovost s náznaky koření a jemnou hřejivost ve finishi, whisky Johnnie Walker Song of Ice, inspirovanou odolnými obyvateli Severu, obsahuje svěží travnaté tóny s náznakem vanilky a tropického ovoce. Včetně dvou blendů whisky mohou fanoušci ocenit „ledový“ a „ohňový“ design lahví, které po namrazení vyobrazují speciální efekty.

Limitované edice jsou k dostání na www.alkohol.cz a v prodejnách Tesco. Maloobchodní cena jedné lahve je 999 Kč.

-stk-