LG pokračuje v produktové kampani na sociálních sítích

úterý, 26. listopadu 2019, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Jde o novou sérii produktových videospotů určenou pro nadcházející vánoční období.

Zdroj: Fuse

Zdroj: Fuse

Po nedávné kampani TV Specialista na LG Oled TV a LG NanoCell TV na sociálních sítích Facebook a Instagram připravuje společnost LG novou sérii produktových videospotů určenou pro nadcházející vánoční období. Kampaň, která probíhala ve třetím čtvrtletí letošního roku, přinesla už změnu strategie na obou sociálních sítích. Za přípravou i realizací obou kampaní pro společnost LG stojí contentová agentura Fuse ze skupiny Omnicom Media Group.     

„Původní koncept, který náš klient v kampaních na sociálních sítích využíval, z našeho pohledu plně neodrážel trendy. Videa zde tvořila jen 10 % a byla z většiny převzatá. Chyběla nám v nich také zábava nebo myšlenka, jenž by uživatele zaujala. Navrhli jsme proto otočit poměr statického a video obsahu a nabízet kampaně, které kromě produktových informací přinesou i lehkou nadsázku a budou bavit. Dle reakcí uživatelů se nám to podařilo. Video obsah nyní tvoří 80 % v poměru ke statickým postům,“ uvedl Radim Vlček, který v agentuře Fuse obě kampaně pro klienta LG řídí.

Pro realizaci nedávné, i právě chystané vánoční kampaně zvolila agentura Fuse společně s klientem cestu, kdy si za průvodce vybrala tváře z řad vlastních zaměstnanců LG. Videi tak provází český, a pro slovenský trh místní zástupce společnosti.

Aktuální série vánočních spotů na produkty LG je v Česku i na Slovensku na sociálních sítích Facebook a Instagram k vidění od pondělí, 25. listopadu 2019.

-mav-