Mafra: iDnes Premium vyzkoušelo 300 tisíc čtenářů

čtvrtek, 21. listopadu 2019, 14:25 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Do konce listopadu je možné do iDnes Premium vstupovat na základě registrace, od prosince se přístup zpoplatňuje.

Zdroj: Mafra

Zdroj: Mafra

Službu iDnes Premium vyzkoušelo za dva měsíce od uvedení projektu podle sdělení skupiny Mafra 300 tisíc čtenářů. Do nabídky iDnes Premium je začleněn nejen obsah, ale i více než 30 tisíc filmů, 16 tisíc audioknih, 10 tisíc vstupenek na koncerty či sportovní utkání. Čtenost článků v rámci iDnes Premium měla dosáhnout 21 milionů.

„Takový nárůst jsme nečekali ani v těch nejoptimističtějších odhadech. Je vidět, že jsme se strefili do správné kombinace exkluzivního čtení a zábavy,“ uvedl k projektu Štěpán Košík, předseda představenstva Mafra.

Výhody členství mohou čtenáři vyzkoušet zdarma do 30. listopadu 2019. S posledním listopadovým dnem zkušební období skončí, členství už nebude bezplatné.

Dosud zaregistrovaným čtenářům tím však nevzniknou žádné povinnosti. Ten, kdo aktivně nepřevede svůj účet do režimu placeného a neschválí platbu prostřednictvím platební karty, ale ztratí výhody prémiového členství. K jeho zachování zaplatí uživatel první měsíc 1 Kč, poté se cena zvýší na 39 korun měsíčně. Pro čtenáře, kteří přejdou na placenou verzi, jsou připraveny speciální filmy, edice knih a elektronických předplatných. Čtenáři, kteří si obsah zaplatí do 5.12., získají také do své schránky zdarma výtisk televizního časopisu TV Max s programem na celé svátky.

-mav-