Penny ve vánoční kampani připomíná děti v každém z nás

sobota, 23. listopadu 2019, 08:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

„Vánoce jsou pro všechny děti, i ty, co jsou stále v nás,“ tak zní motto vánoční kampaně řetězce Penny Market.

Zdroj: Penny

Zdroj: Penny

Obchodní řetězec Penny spouští svou vánoční kampaň s mottem: „Vánoce jsou pro všechny děti, i ty, co jsou stále v nás“. Vyzývá v ní všechny k tomu, aby se na okolní svět dívali dětskýma očima a aby si život užívali tak, jako to umí právě děti. Podkresem kampaně je česká verze písně „Forever Young“ od skupiny Alphaville, nazpívaná dětským sborem Pražská kantiléna.

„Všichni nejsme rodiči, ale každý jsme dítě. A často na to zapomínáme. Chybí nám hravost a bezstarostnost, kterou v sobě děti mají. Máme v sobě zábrany. Přitom je tak snadné udělat něco, co bychom udělali jako děti,“ říká ke kampani Zlata Ulrichová, ředitelka strategického marketingu Penny, a dodává: „Naší kampaní chceme lidem připomenout, že dítětem zůstáváme po celý život, jen se někdy bereme příliš vážně.“

Klíčovou součástí kampaně je emotivní spot, který bude nasazen ve 30 a 60s verzi jak v televizi na všech hlavních televizních kanálech skupiny Nova, Prima i Barrandov, tak online. Využity budou intenzivně také sociální sítě, kde bude využíván hashtag #ZnovuDitetem. Do komunikace budou zapojeni i influenceři a známé osobnosti, připraveny jsou výzvy a soutěže, do nichž budou moci lidé zasílat fotografie a videa z chvilek, kdy se cítili znovu dítětem.

Vánoční spot Penny Market 2019

Pod kreativou kampaně je podepsána německá agentura Serviceplan Campaign. Adaptaci zajistil Jiří PleskotHullabaloo. Produkci měla na starosti společnost Anorak Film. Režie se ujal Stuart McIntyre. O mediální plánování a nákup médií se stará agentura PHD.

-stk-