Pont to go v novém designu otevřel na Masarykově nádraží

čtvrtek, 7. listopadu 2019, 17:35 Aktuality, Retail MediaGuru

Pont to go otevřel přestavěnou convenience prodejnu na Masarykově nádraží v Praze. Změny navrhlo studio Brádka design.

Zdroj: JPServis

Zdroj: JPServis

Již v říjnu otevřel provozovatel JPServis nově přestavěnou prodejnu Pont to go na Masarykově nádraží v Praze. Přestavba trvala měsíc a půl a nový design údajně přináší vyšší prodeje oproti starším obdobným prodejnám řetězce. Firma plánuje postupně přestavět všech svých 30 Pont to go obchodů.

Vývoj designu a vybavení trval dva roky a vytvořilo je studio Brádka design. JPServis otevřel od srpna 2018 už několik dalších prodejen v novém, ale spíše menšího rozsahu, například Havlíčkův Brod, Karlovy Vary a Sokolov. Prodejna na Masarykově nádraží se stává jakousi vlajkovou lodí Pont to go. Nabízí zde prodej teplých nápojů, čerstvého pečiva či ovoce, fresh lahůdky nebo vinotéku, dále také Sazka terminály nebo okénko s prodejem Minit výrobků a nápojů. 

Bohumír Bárta, šéf skupiny JLV (dříve Jídelní a lůžkové vozy), do které JPServis patří, říká: „Pont to go je pro nás klíčovou značkou, které jsme vdechli nový život. Cítíme, že to přichází v pravý čas, neboť konkurence také inovovala.“

Společnost JPServis provozuje ještě další koncepty, například síť stánků s pečivem Minit, prodejny BioPoint, kavárny Momento Café nebo BistroPoint. Všechny z těchto konceptů jsou pak individuálně implementované do prodejen Pont to go, záleží na konkrétní lokalitě.

-zue-