Zásilkovna v kampani slaví Zásilkovánoce, podpoří aplikaci

středa, 6. listopadu 2019, 06:51 Aktuality, Reklama MediaGuru

Zásilkovna spustila svou vánoční kampaň. Chce podpořit používání své mobilní aplikace.

Jeden z vizuálů vánoční kampaně Zásilkovny, zdroj: Zásilkovna

Jeden z vizuálů vánoční kampaně Zásilkovny, zdroj: Zásilkovna

Česká technologicko-logistická společnost Zásilkovna spustila reklamní kampaň s názvem Zásilkovánoce. Jejím cílem je podpořit využívání Zásilkovny jako dopravce při předvánočních nákupech a navýšit počet stažení a používání mobilní aplikace.

V rámci kampaně zabalila Zásilkovna vybrané dárky do firemní červené barvy. Součástí je také soutěž: každý, kdo nakoupí na vybraném e-shopu a zvolí jako dopravce Zásilkovnu, získá šanci, že mu celý nákup Zásilkovna uhradí.

„Kampaň stavíme na pozitivních emocích. Nechceme, aby lidé něco vyplňovali nebo posílali SMS, jen jim říkáme, aby při výběru dopravce využili Zásilkovnu. A protože jsou Češi hraví národ, nemůže v kampani chybět soutěž. Podporou nakupování dárků již v listopadu pomůžeme také e-shopům a celému logistickému trhu, protože pomáháme rozložit nákup vánočních dárků do delšího časového období,“ říká Milan Šmíd, marketingový ředitel skupiny Packeta, majitele Zásilkovny. 

„Podobně jako v červencové kampani, zaměřené na zvýšení povědomí o značce, budeme i nyní využívat s influencery. Spolupráce s nimi se nám velmi osvědčila,“ dodává Šmíd s tím, že právě influenceři získají od firmy červené dárky, například sluchátka, žehličku, vrtačku, autíčko.

Kampaň bude k vidění na internetu a ve spolupráci s influencery. Poprvé ve své historii využije Zásilkovna i outdoor, konkrétně CLV nosiče v metru.

Kreativa kampaně pochází z dílny agentury Social Park.

-stk-