Zonky má kampaň na službu Rentiér, tváří je manažer firmy

úterý, 19. listopadu 2019, 11:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hlavní tváří nové kampaně Zonky je Aleš Černý, šéf risku Zonky.

Zdroj: Zonky

Zdroj: Zonky

Zonky, služba propojující individuální investory a žadatele o půjčku v ČR, spouští reklamní kampaň na novou investiční službu Rentiér. Jejím cílem je oslovit novou skupinu investorů a představit jí benefity investiční příležitosti. Hlavním heslem kampaně je „Nenechávejte peníze ležet na spořících účtech. Vydělávejte na Zonky Rentiér”.

Komunikace bude probíhat v online prostoru, v printu a v televizi. Televizní spot realizuje produkční agentura GoodieBaddie v čele s Martinem Bartákem. Hlavní tváří kampaně je Aleš Černý, šéf risku Zonky.

„Osobní účastí jednoho z top manažerů Zonky v kampani ukazujeme, že si za novým produktem stojíme a má naší absolutní důvěru. Rentiér nemá v rámci aktuální nabídky na trhu obdoby. Nabízí vysokou míru diverzifikace, stabilní výnos, jednoduché ovládání a transparentní poplatky. V komunikaci jsme se zaměřili především na výši zhodnocení vložených prostředků, protože konkrétním číslům investoři rozumí nejvíce,“ říká marketingový ředitel Zonky Jan Sladovník.

Kampaň probíhá od listopadu v printových médiích Mafry, online médiích CNC a dalších finančních webech, sociální sítě zastoupí Facebook a LinkedIn. Televizní kampaň odstartuje 19.11. na kanálech skupiny Prima. Rádiové spoty budou vysílané na vybraných rádiích zastupovaných Radiohousem. Součástí kampaně bude také účast zástupců Zonky na konferencích zaměřených na investory.

-mav-