Knihy Dobrovský představují výhody knižního dárku

sobota, 21. prosince 2019, 08:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Knihy Dobrovský ve vánoční kampani připomínají, proč by pod stromečkem určitě neměly chybět kniha.

Zdroj: Repro YT Knihy Dobrovský

Zdroj: Repro YT Knihy Dobrovský

Knihy Dobrovský spustily vánoční kampaň, v níž vysvětlují důvody, proč by kniha neměla chybět pod žádným stromečkem. Do komunikace zapojují rovněž influencery, kteří doporučují klíčové tituly na Instagramu.

„V tomto roce jsme vánoční kampaň postavili na třídílné sérii spotů, která vtipně propojuje důvody, proč je nejlepší věnovat pod stromeček knihu,” říká Kateřina Valterová, marketingová koordinátorka Knihy Dobrovský, a dodává: „Vedle spotů na našich sociálních kanálech, nám opět s šířením knižních novinek mezi lidi pomohli influenceři, kupříkladu Roman Vojtek či Milan Peroutka, s nimiž dlouhodobě spolupracujeme.”

Hlavní obsah kampaně doplňuje série videí Čtivé Vánoce s Karin s tipy na dárky pro čtenáře i nečtenáře. Součástí je i rýmovaný spot, který zároveň přináší nejdůležitější poselství kampaně. Vánoce je podle kampaně třeba prožít hlavně v klidu.

Za kampaní na sociálních sítích stojí královehradecká agentura Kreativní bojovníci a byla nasazena na YouTube, Instagram a Facebook. O influencer marketing se stará komunikační agentura FleishmanHillard.  

-stk-