Madeta netradičně děkovala maminkám

úterý, 31. prosince 2019, 08:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Spot, který Madeta letos nasadila jako vánoční, a kde přes jednu konkrétní uživatelku děkuje maminkám, zaznamenal ke 30.12. přes 450 tisíc zhlédnutí.

Zdroj: Madeta Youtube

Zdroj: Madeta Youtube

Mlékárenská značka Madeta se rozhodla oplatit maminkám poděkování, kterých se jí na sociálních sítích dostává. Vybrala si proto jednu uživatelku a s její rodinou potají naplánovala vánoční překvapení, aby jí vynahradila zmeškaný čas s vnučkami.

Video, které běží od 13. prosince do konce roku, zaznamenalo i přes delší stopáž vysokou míru zhlédnutí až do konce přes 16 %. „Ukazuje se, že pokud značku do obsahu dostaneme nenásilně, odpadá klasický odpor vůči reklamě a uživatel s videem stráví mnohem více času, než kdybychom stavěli na produktech,” komentuje výsledky kampaně Jiří Riess, creative grouphead agentury Loosers s tím, že ke 30.12. zaznamenali přes 450 tisíc zhlédnutí.

Podle agentury Loosers má Madeta na sociálních sítích u cílové skupiny unikátní pozici. Z výsledků monitoringu vyplynulo, že právě maminky doporučují její výrobky dál ostatním. „Nápad agentury naplňoval naše představy o upřímném poděkování naší nejsilnější cílové skupině,” říká Pavel Kozel, produktový manažer Madety.

Vánoční spot Madety

Kromě klasické placené podpory na Youtube a Facebooku je kampaň postavena i na PR spolupráci s online médii, komunitními weby a influencery. Kreativu, média i produkci kompletně zajistila agentura Loosers, režie se ujal Petr Simon.

-zue-